Coneix l’equip

Persones que cuiden de persones

Reyes Gualda
“El que em motiva a treballar aquí és poder millorar el servei per als pacients, tant en humanitat com en eficiència. La persona que més m’ha marcat a la vida i vull que ho continuï fent és Jesús. Trobo en la seva vida un model a seguir, que m’inspira a ser millor persona i també millor professional. Per Ell estic treballant a l’hospital i, en Ell, trobo la pau i l’equilibri que m’impulsa a treballar amb energia, il·lusió i amb propòsit. Si pogués demanar un desig, voldria dissenyar-me i construir una casa a la muntanya amb grans finestrals per veure els colors del cel a la sortida i la posta del sol”

Reyes Gualda

Direcció general del Grup assistencial evangèlic Gerència de Dorcas Global Services
Dr Jesus Albulquerque
"M'agrada notar com creixem com a organització; com ens integrem en la multiculturalitat; i com refermem els nostres valors per entendre i atendre els nostres pacients i les seves famílies. Sento una gran emoció interior, com a expressió de la meva responsabilitat amb el llegat rebut, feliç i compromès amb el que estem creant entre tots."

Dr. Jesús Alburquerque

Direcció del Nou hospital evangèlic
Direcció assistencial
Ester Gimero
“Quan me n’adono que formo part d’un projecte tan gran i la sort que tinc de poder-lo compartir amb tot l’equip, m’omplo d’energia per millorar i afrontar cada repte. Un dels meus referents va estar un advocat laboralista que ara ja és gran, al que admiro molt. Va ser ell qui em va acompanyar i ensenyar, amb valors i la seva experiència, a conèixer la gestió de les persones professionals quan jo començava a exercir. El meu lloc preferit a la Terra és el mar… M’agrada seure a la sorra, tancar els ulls i escoltar el vent i les onades.”

Ester Gimeno

Direcció de persones
albert blanco
“Encara que la meva feina és freda per naturalesa, em motiva poder formar part d'un complex engranatge, tot l'hospital, que serveix per oferir confiança, pau, esperança, tranquilitat..., en el temps més difícil que pot passar una persona com és la malaltia o els seus últims dies. Si pogués demanar un desig voldria que desapareguessin del mon les injustícies”

Albert Blanco

Direcció de serveis generals
Noemi Rabadan
"Treballar al Nou hospital evangèlic em dona l'oportunitat de formar part d'un equip professional que té cura dels pacients amb una visió integral de la persona. Em motiva saber que la meva feina, encara que no estigui en contacte directe amb el pacient, influeix finalment en el seu benestar."

Noemi Rabadán

Transformació digital
Joselito De La Cruz
“Cada dia a l’hospital és una aventura nova, “a veure amb quin repte ens hi trobem avui a l’hospital evangèlic!”. El que m’agrada de treballar aquí és conéixer les persones que conformen aquest equip i ajudar-les amb el que calgui. La meva música preferida és aquella que em transporta a la meva terra, especialment la cançó “Cuando pise Tierra Dominicana” de Fernando Villalona.”

Joselito De La Cruz

Cap de manteniment
Dr. Francesc Lopez
“Donar resposta a les necessitats dels pacients és la meva motivació diària. Si pogués demanar un desig seria seguir gaudint del que més ens agrada amb les persones que més estimem.”

Dr. Francesc López

Cap clínic
Dra. Elena Pshenchenko
“M’impacta quan la gent em diu “gràcies” perquè l’has ajudat, perquè li has fet una explicació de manera clara i amb calma, perquè l’has escoltat…, per qualsevol cosa. Quan era adolescent em passava el dia llegint llibres russos sobre metges. Em fascinava com aquelles històries podien acabar bé, me’ls arribava a llegir dues o tres vegades! Vaig escollir aquesta professió perquè no m’agradava anar al metge i, en canvi, volia convertir-me en la meva pròpia doctora. Els protagonistes d’aquelles històries eren els herois als que em volia semblar.”

Dra. Elena Pshenchenko

Cap de Fragilitat avançada i cures pal·liatives
David Arlandiz
“La meva vocació és ajudar i estar al costat de les persones. Formar part d’aquest equip és més que treballar per un hospital, per mi, és part de l’obra de Déu. El seu fill, Jesús, és qui més m’ha inspirat en la meva vida, un exemple de com cal viure i conviure amb les persones. Durant el meu temps lliure m’agrada fer manualitats i cuinar pastissos, sobretot pel meu fill i aquells que més estimo”

David Arlandiz

Cap d’infermeria matins
Sandra Viñas
“Crec que la nostra professió és un superpoder! Un dels moments més feliços que he viscut ha estat superar una malaltia greu. Per això, poder cuidar l’altre és el que em motiva a treballar cada dia. La persona que més m’ha marcat a la vida i a qui més admiro és la meva mare. El meu lloc preferit a la terra és allà on estigui la gent que estimo, i si sona música gospel, encara més!”

Sandra Viñas

Cap d’infermeria tarda i nit
Miriam Herrera
“Mitjançant la fisioteràpia, puc ajudar a les persones a superar els seus reptes. La meva fita és acompanyar-les cap a la millora de la funcionalitat i fomentar la seva qualitat de vida.”

Miriam Herrera

Cap d’equip de teràpies rehabilitadores
Anna Barraquer
“Les persones que més m’han marcat a la vida han estat les meves àvies, pel seu exemple de bondat i amor incondicional, i el meu pare, per la seva fortalesa en moments d’adversitat. M’agrada passar el meu temps lliure amb la família, gaudint de la natura i cuidant el meu hort.”

Anna Barraquer

Cap de farmàcia
Marcial Cariqueo
“Cada dia em llevo amb la convicció que la meva feina pot marcar la diferència. L’oportunitat d’influir en el benestar del pacient a través del nostre equip em motiva i em fa veure que no es tracta de buscar només un èxit personal, sinó de trobar el sentit de realització i deixar petjada duradera.”

Marcial Cariqueo

Servei de farmàcia
Alicia Oses
“El que més m’impacta de la meva vocació és poder atendre a aquells pacients que se senten més sols. M’apassiona llegir, la fotografia i el cant coral. Si pogués escollir un lloc on descansar, diria la platja.”

Alicia Osés

Treball Social
Admissions
Angels Bovet
“L’esperit de superació és el que em mou en el dia a dia a l’hospital. A nivell professional, la persona que més m’ha impactat ha estat el Dr. Armand Urrutia, per això sempre he compatibilitzat la feina al Nhe amb altres treballs fins gairebé el final de la meva vida professional on només estic al evangèlic. El mar i la música clàssica em captiven, especialment les peces de Chopin.”

Àngels Bovet

Psicòloga clínica
Anna Centelles
“Acompanyant en el patiment de l’altre és on trobo el sentit de la meva feina. Sóc conscient de la falta que fa, de la mateixa manera que jo ho vaig necessitar. Som éssers relacionals i compartir la càrrega del patiment és, a vegades, suficient. La persona que més em va marcar a la vida va ser el meu marit, per l’amor, la pau i la fe que contagiava.”

Anna Centelles

Referent pacient-família
Coordinadora de voluntariat
Iñaki Alonso
“El que em motiva a treballar és haberme adonat de la importància que té per a moltes persones sentir-se acompanyat quan pateixen una malaltia; i tenir la convicció que la meva tasca és sanadora i recolza a la resta de l’equip. Persones que m’inspiren… Martin Luther King i la seva vocació per la justícia. Però també tots els companys i companyes que es dediquen a la persona vulnerable. Si pogués demanar un desig, voldria més temps per desenvolupar la meva vocació hospitalària.”

Iñaki Alonso

Conseller Espiritual

Treballa amb nosaltres