Formació i pràctiques

Formació

La Formació, la Docència, la Innovació i la Recerca formen part de la visió del Grup Assistencial Evangèlic. Així doncs, incentivar els convenis i col·laboracions amb universitats i centres educatius és un pilar fonamental pel Grup.

 

Les sessions clíniques quinzenals, on participa l’equip assistencial, són el fòrum ideal per l’aprenentatge i el desenvolupament continuat dels nostres professionals i la millora dels processos clínics. Entenem que l’excel·lència, un dels valors principals del Grup, només es pot aconseguir amb la formació i la millora contínua.

 

Disposem d’un programa docent setmanal específic per a metges de nova incorporació. També comptem amb el pla de formació anual dirigit a tot el personal, tant assistencial com de serveis, on tractem temes relacionats amb la seguretat del pacient, la millora de la gestió, la formació en temes ètics i humans i, de manera especial, la millora de l’experiència del pacient i el seu entorn.

 

De la mateixa manera, creiem important disposar d’un pla atractiu i rellevant de tallers en tècniques d’infermeria que convidi als professionals a escollir l’Hospital Evangèlic de Barcelona per treballar i desenvolupar la seva carrera professional.

Sessió clínica impartida per una doctora de l’hospital a la resta de l’equip.

Pràctiques

Fomentem la col·laboració amb universitats d’infermeria, terapia ocupacional, fisioteràpia i i altres institucions oferint convenis de pràctiques per estudiants de l’àmbit sanitari posant a la seva disposició el nostre pla de formació.

Tanmateix, oferim col·laboracions amb universitats d’altres sectors com la comunicació, sistemes d’informació, administració i comptabilitat.

Convidem i donem suport als nostres professionals a participar en congressos, pòsters, i estudis de recerca en diversos àmbits.

Vols fer les teves pràctiques amb nosaltres?

Institucions amb les que col·laborem