Els professionals del Grup Assistencial Evangèlic celebren el nou edifici

El recent trasllat de l’hospital al nou emplaçament al carrer Ciutat de Granada ha estat àmpliament celebrat tant pels pacients com pels professionals de l’Hospital Evangèlic de Barcelona, que ara disposen d’unes instal·lacions modernes, innovadores i humanes que els permeten desenvolupar la seva feina amb la màxima excel·lència i integritat.

La primera festa d’inauguració, dedicada exclusivament al personal, va tenir lloc el passat 20 de juny, coincidint amb el tercer aniversari de la posada de la primera pedra del nou edifici. La celebració va incloure un sopar de gala a la coberta de l’edifici, amb unes espectaculars vistes a l’skyline de Barcelona.

La vetllada va començar amb una copa de benvinguda, música ambient i un photocall amb catifa vermella. Els parlaments van ser a càrrec de Francisco Mira, president del Patronat de la Fundació; Reyes Gualda, directora general del Grup Assistencial Evangèlic; i dues figures clau en el procés de trasllat: David Arlandiz i Joselito De La Cruz.

Tots ells es van referir al nou edifici com un “gran regal” per generar un impacte positiu en la societat, recordant que la seva tasca està precedida per un extens llegat de confiança en Déu, amor, servei a les persones i perseverança en cada situació.

Durant la celebració, també es va destacar el programa ‘Històries amb segell’, emmarcat dins del projecte de valors i cultura corporativa del Grup Assistencial Evangèlic. Aquest programa convida als professionals a compartir històries que reflecteixen els cinc valors de l’organització: integritat, compassió, excel·lència, cooperació i fe. A més, es va aprofitar l’ocasió per entregar els premis a les tres millors històries, escollides pels mateixos empleats per votació. Les guanyadores van ser:

  • “No mire el nido, mire el pájaro”. Un relat que posa en valor l’atenció personalitzada i de qualitat que ha ofert sempre la institució, independentment de les característiques de les seves antigues instal·lacions, menys modernes que les actuals.
  • “Cap d’any”. Una història inspiradora sobre l’impacte que té a la vida dels pacients compartir dies tan assenyalats com el de Cap d’any, destacant que un sempre rep molt més del que pot arribar a donar.
  • “Agafant la mà”. Una emotiva vivència d’una infermera que il·lustra la coordinació entre els professionals i el tracte humà ofert a una família en moments difícils.

Després de l’entrega de premis, els assistents van gaudir d’un sopar de gala a peu dret, sessió de fotografies al photocall i una pista de ball per concloure aquesta vetllada festiva.