Vols ser voluntari de l’hospital?

Cureu malalts, ressusciteu morts, purifiqueu leprosos, traieu dimonis; de franc ho heu rebut, doneu-ho també de franc.

Instruccions als Dotze
(Mt 10:8)

Més de cent persones han participat com a voluntaris durant els dies de trasllat, contribuint generosament i fent equip amb els professionals de l’hospital. Estem immensament agraïts per la gran rebuda a la nostra crida de voluntariat, la qual demostra el fort suport envers la nostra entitat i subratlla la importància de la cooperació com a valor fonamental per a nosaltres.

A més d’aquesta oportunitat, desitgem ampliar les possibilitats de participació voluntària en activitats continuades i esdeveniments futurs, com ara:

  • Acompanyar als pacients durant la seva estada.
  • Col·laborar en l’atenció espiritual (per als voluntaris amb formació específica).
  • Participar en activitats recreatives: des de jocs de taula fins a manualitats i celebracions diverses.
  • Acompanyar els pacients en trasllats amb ambulància per consultes externes.
  • Brindar suport en tasques administratives, logístiques, comunicatives i informàtiques, entre d’altres.

Si vols unir-te a l’Hospital Evangèlic de Barcelona com a voluntari o voluntària, ara és el moment perfecte! Amb la teva ajuda, podem omplir aquest nou hospital amb vida, caliu i afecte. Les experiències com a voluntari tenen un impacte profund tant en la comunitat com en tu mateix. Enriqueixen la teva vida, et connecten amb altres persones i contribueixen al benestar dels altres.

Fes click aquí per apuntar-te al Voluntariat de l’Hospital.

Ens posarem en contacte amb tu per veure com podem integrar-te millor en el nostre equip. Junts, podem marcar una diferència significativa en la vida dels altres i en el nostre entorn hospitalari.

Gràcies!