Ens traslladem!

Ha arribat el moment més esperat dels últims anys: el nou edifici al carrer Ciutat de Granada, 108 (al 22@) ja és una realitat!

Amb un disseny humà, innovador i sostenible, centrat en la persona, les noves instal·lacions consoliden i amplien la prestació d’Atenció Intermèdia a la ciutat.

El trasllat de l’activitat està previst pel cap de setmana del 20-21 d’abril, després de dos anys i mig d’obres. Més de 100 persones participaran com a voluntaris durant aquests propers dies de trasllat i col·laboraran desinteressadament fent equip amb els professionals de l’hospital. Estem immensament agraïts per la gran rebuda que hem tingut a la crida de voluntariat. Una mostra més del suport cap a la nostra entitat que posa de manifest la cooperació com a pilar i valor fonamental per a nosaltres.

Amb una superfície de 10.348 m2, sis plantes d’hospitalització amb 200 llits i capacitat per acollir uns 2.600 pacients anuals, la nova seu suposa un pas endavant en el benestar de les persones, fruit del compromís social de la Fundació Hospital Evangèlic adquirit fa més de 145 anys servint a la ciutat de Barcelona.

El nou hospital, fermament vinculat amb el teixit sanitari de la ciutat, tant amb l’Hospital del Mar com altres institucions assistencials, entre elles l’Hospital de Sant Pau, cobrirà una necessitat de serveis sociosanitaris als districtes de Sant Martí i Ciutat Vella, que pateixen un dèficit crònic d’estructures assistencials.

Estàs desitjant veure el nou edifici? Segueix-nos a les xarxes per estar al dia.

Instagram

X

LinkedIn