Canvi de nom: de “Nou hospital evangèlic” a “Hospital Evangèlic de Barcelona”

La nova etapa que en breu iniciarem comporta novetats per a l’organització com el canvi de nom i la conseqüent renovació de la imatge corporativa.

El canvi d’ubicació s’acompanyarà amb la transició del nostre nom, acomiadant-nos del “Nou hospital evangèlic” per anomenar-nos “Hospital Evangèlic de Barcelona”. Aquesta ha estat una decisió estudiada i amb una reflexió profunda de la nostra identitat i característiques diferenciadores del nostre ADN.

El nou nom busca ressaltar el canvi d’etapa que suposa el nou edifici, el nostre valuós llegat i la contribució a la salut i al benestar dels barcelonins al llarg del temps. La nova denominació explicita la ferma vinculació de l’hospital amb el teixit sociosanitari de la ciutat i les persones que l’habiten.

En un món canviant i en una societat que haurà d’afrontar les conseqüències de l’envelliment de la població, el nou nom posa de manifest el compromís i vocació de servei de l’hospital envers la Ciutat Comtal.

D’aquesta manera, el nou nom no només busca honrar el passat de l’hospital, sinó que també reconeix el nostre present i futur, enfocant-nos en la transformació actual, el nostre sòlid compromís amb les veïnes i veïns i el nostre propòsit: promoure el benestar amb una perspectiva integral i humanitzada a la ciutat de Barcelona.