Estrenem pàgina web!

Amb molta il·lusió, celebrem una gran novetat en l’àmbit de la comunicació: estrenem pàgina web! Un site que reflecteix més acuradament la filosofia del Grup assistencial evangèlic i que està en consonància amb la nova etapa de l’hospital, innovadora, humana i tecnològica.

Una web que arriba amb la finalitat d’explicar totes les activitats que portem a terme: des dels nous serveis que es posaran en marxa a partir del 2024 fins a les accions de voluntariat, les novetats en Experiència Pacient i la presentació de l’equip, així com un repositori actualitzat d’informació de salut d’interès, entre d’altres continguts.

La pàgina web ha estat creada seguint estrictament criteris d’accessibilitat i s’ha dissenyat perquè s’adapti a tots els dispositius. Esperem que t’agradi!