Xerrada de Victor Küppers, en exclusiva, pel personal del Nhe

Avui, dimarts 16 de maig de 2023, el reconegut conferenciant, autor i professor Victor Küppers ha fet una xerrada en exclusiva pel personal del Nou hospital evangèlic. Küppers, especialment sensibilitzat amb el sector de la sanitat, ha recalcat que som els bons i que la labor que es fa des dels centres sanitaris i assistencials és absolutament indispensable i admirable.

Durant la xerrada, que tenia per títol ‘Viure i treballar amb entusiasme’, Victor Küppers ha fet un repàs per les cinc claus per aconseguir-ho. La sessió ha acabat amb una ronda de preguntes, on els assistents han participat molt activament per rebre el feedback directe d’aquest referent. Tot un gran honor i privilegi que s’ha viscut amb molta emoció i, sens dubte, una gran lliçó de vida!