La Fundació Hospital evangèlic, reconeguda com a Entitat Centenària per l’Ajuntament de Barcelona

El dia 8 de febrer, la Fundació privada Hospital evangèlic va rebre un reconeixement que atorga l’Ajuntament de Barcelona per ser una Entitat Centenària arrelada a la ciutat. Aquesta distinció es va entregar a un total de noranta entitats i institucions, entre les quals també es trobaven esglésies evangèliques i altres hospitals, per la seva tasca continuada a la ciutat des de fa més de 100 anys.

L’acte, que va tenir lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, va ser presidit per l’alcaldessa Ada Colau. La Fundació va estar representada per Reyes Gualda, Gerent del Grup assistencial evangèlic; Francisco Mira, President del Patronat; i Armand Urrutia, President Honorífic.

Molt agraïts per aquesta distinció! Conscients de la nostra història, caminem en el present amb la mirada posada en el futur.

Aquí pots veure l’acte de lliurement.