Neix el Grup assistencial evangèlic

La Fundació del Nou hospital evangèlic es reorganitza internament per encabir nous serveis

L’expansió coincideix amb la construcció del nou Nhe al Poblenou, que obrirà les seves portes a principis del 2023

Des del Patronat del Nou hospital evangèlic s’ha aprovat la creació del Grup assistencial evangèlic. Un Grup amb visió de creixement i de futur, que millorarà el benestar de les persones.

El Grup assistencial evangèlic neix creant dues línies diferenciades; una per encabir els serveis de suport i l’altra per a l’atenció sanitària i en concret l’atenció intermèdia. Aquestes dues línies diferenciades permeten que en el futur es puguin incorporar nous serveis, com ara hospitalització a domicili, gestió de residències, docència i recerca.

Aquesta reorganització suposa un creixement des d’aquest mateix mes de març, ja que s’han incorporat al Grup els serveis de neteja, cuina i recepció que fins ara ho estaven parcialment, i cohesiona tot l’equip dins del Grup.

Així doncs, el Grup assistencial evangèlic tindrà dues branques:

  • D’una banda, Dorcas global services, una nova societat que concentrarà totes les persones que presten serveis de suport. Això implica professionals de direcció, gestió, administració, cuina, neteja, recepció, bugaderia i manteniment.
  • De l’altra banda, Nou hospital evangèlic, que aglutinarà totes les persones que porten a terme atenció intermèdia, és a dir, direcció assistencial, equip mèdic, infermeria, auxiliars, terapeutes ocupacionals, fisioterapeutes, psicòlegs, logopedes, treballadors socials, farmacèutics, etc.

El nom de Dorcas ve d’un personatge de la Bíblia, una dona que apareix en comptades ocasions i que va centrar la seva vida en el servei a d’altres de forma totalment altruista i desinteressada, plena de bondat i compassió. Aquest esperit és el que volem que impregni la nostra cultura corporativa.

La Sra. Reyes Gualda, fins ara Gerent del Nou hospital evangèlic liderarà el Grup assistencial evangèlic com a Directora General i Gerent de Dorcas global services. El Doctor Jesús Alburquerque, fins ara màxim responsable clínic, serà el nou Director del Nou hospital evangèlic.

El naixement del Grup assistencial evangèlic és una aposta pel creixement i la cohesió, en un moment que coincideix amb la construcció de la nova seu al Poblenou, un gran edifici de 10.000 m2 i en el qual gairebé es doblarà la capacitat d’atenció sanitària.

Sens dubte, un pas endavant important en la història de l’emblemàtic Nou hospital evangèlic, que continuarà sent un referent en salut i valors cristians, en pro de la cura integral i holística de les persones.

Busqueu el benestar de la ciutat i demaneu al Senyor per ella, perquè el vostre benestar depèn del benestar de la ciutat.
(Jeremies 29:7 NVI)